Sesi Fotografi……

Posted: November 29, 2011 in DSLR Photography, My Work Field

It was random. I din know that Iwill be asked to shoot a couple for their wedding banner. Luckily I carried my DSLR along, though the battery sufficiency was quite worrisome. But then, it went quite well, tho I was quite confused what setting should be applied.

Being make-up by Kak Roha

Pengantin Lelaki dah ngantuk tunggu pengantin perempuan kena make-up

Eh..crown macam nak jatuh jer tu??

sempat lagi bergurau-senda...

Mcm cuak jer...rilex bro...

sama cantik sama padan

pasangan bahagia

Memandangkan lokasi shooting ni dalam butik jer, dah la tu butik plak masih terabur lagi sebab baru jer opening, so ini jer la creativiti aku yang ada. Nanti la, ank belajar lagi posing posing yang best dan angle yang baik. Until then, Ciao!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s