Bila semua mau lari…

Posted: July 31, 2011 in My Work Field
Tags:

Larian 1 Murid 1 Sukan

Minggu ni la minggu yang menyebabkan aku ni hypertension, kalu ada blood pressure dah lama dah hospitalised kat ER Queens. Kerja dah la macam nak rak kak sekolah, mountaining and mountaining even higher that Mr. Mt. Kinabalu, tiba-tiba, weekend yang ditunggu-tunggu untuk rehatkan minda jiwa dan raga pulak dirampas oleh program 1 sukan 1 murid. Wajib pulak tu…

This slideshow requires JavaScript.

 

Pagi pagi budak0budak ni dah kena strech up..cikgu cikgu? biasala sayang kat lemak kalu stretch takut pulak hilang la harta karun dalam badan tu. Aku macam biasa, ditugaskan untuk merakamkan aktiviti dalam bentuk gambar. Die hard photographer! Nasib baik la larian cuma 1.5 km jer, kalu panjang-panjang jenuh aku nak berlalri sambil ambik gambar.

Raed dah tak larat nak lari..

Tapi aku memang salute habis la kak Kak Roha yang rock ni. Semangat dia berlari, sambil bawak si Raed nih. Raed plak mula-mula macam Tyson Gay jer lari laju-laju, sampai tengah jalan pancit sudah. Terpaksa la minta ummi buat peggy ride. Tapi Raed jugak la yang rock kan Raed!!!

Well, every dark cloud has silver lining. I was informed that cuti peristiwa sempena program tersebut akan dibawa sebagai tambahan cuti raya nanti. Alhamdulillah, boleh balik awal utk raya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s